7+ Čiščenje Kanalizacije

- Čiščenje vertikalnih odtočnih cevi tudi do višine 50 m - Intervencijska. Svoje storitve nudimo tako za male stanovanjske objekte kot za večje mestne kanalizacijske in meteorne razvode.


Druzabne Igre Lunix 100 Iger Komplet Merkur Si

Poleg kanalizacije imamo tudi čistilni servis in sicer čiščenje poslovnih objektov in stanovanj ročna avtopralnica globinska čiščenja sedežnih garnitur stolov avtomobilov Čistimo.

. TV pregled odtočnih cevi. Primerna je za kanalizacijo v objektu in izven predvsem za hišne odtoke cestno. - Visokotlačno izpiranje z velikim pretokom vode.

TV pregled odtočnih cevi. Čiščenje opravljamo s sodobnim vozilom kateri ima vgrajeno črpalko z r. Generalna čiščenja in občasna čiščenja prostorov.

čiščenje oljnih lovilcev nevarnih odpadkov. čiščenje dvorišč fasad streh žlebov. Pregled omogoča ugotovitev dejanskega stanja cevovodov in hkrati določi vzrok za morebitno nepretočnost.

Imate problema sa vodoinstalacijama ili kanalizacijom. ČIŠČENJE KANALIZACIJE IN PRAZNJENJE GREZNIC. Nazovite nas na 061 28 48 427 da vam pomognemo brzo i efikasnoodgusenje kanalizacije - odgusenje kana.

Globinsko čiščenje stolov sedežnih. Storitve čiščenje fekalnih in. Opravljamo vse vrste čiščenja kanalizacije od najmanjših do največjih premerov cevi.

Visokotlačno čiščenje cevi učinkovito in hitro poskrbi da vaša kanalizacija spet požira tako kot včasih in iz nje ne prihaja neprijeten vonj. Metoda je primerna za čiščenje predvsem horizontalnih cevi večjih dimenzij med posameznimi jaški. S pomočjo TV kamere se opravi učinkovit pregled kanalizacije.

Visokotlačno čiščenje kanalizacije se uporablja za čiščenje horizontalnih cevi večjih dimenzij med jaški zunaj ali znotraj. Dezinfekcije sanitarjev in čiščenje sanitarjev.


Ciscenje Kanalizacije Komunala Slovenj Gradec


Elektricna Zobna Scetka Philips Hx6352 42 Sonicare For Kids


Tovornjaki Za Ciscenje Kanalizacije In Odtokov Moc In Zanesljivost Renault Trucks


08 2022 By Nas Cas D O O Issuu


Spiralne Masine Za Ciscenje Odvodnih Cevi Hennlich


Tovornjaki Za Ciscenje Kanalizacije In Odtokov Moc In Zanesljivost Renault Trucks


Robotski Sesalnik Irobot Roomba I7558 I7 Merkur Si


Dve Za 200 Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com


Ciscenje Kanalizacije Odtok


Spiralne Masine Za Ciscenje Odvodnih Cevi Hennlich


Borca Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com


Katalog2017


Ciscenje Kanalizacije Komunala Slovenj Gradec


Uradni List Vsebina Uradnega Lista


Ciscenje Kanalizacije Komunala Slovenj Gradec


Mashina Za Mashinsko Chisteњe Kanalizaciјa R 600 Set Rothenberger Youtube


Cev Za Ciscenje Odtokov Podgana Youtube

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel